Centre Cultural Mercè Rodoreda
Calendari

Notícies

Modificació Reglament general de proteccióde dades

19/06/2018


Benvolgut/da,
 
Com autoritzat per a gestionar els serveis de Teatresdespí de l’Ajuntament de Sant Joan Despí us informem que el 25 de maig s’ha començat a aplicar el Reglament general de protecció de dades (RGPD) que substituirà la normativa actual en la matèria. Aquest reglament té per objectiu, entre altres, la conscienciació global sobre la privadesa de les dades personals.

 
L’ajuntament de Sant Joan Despí realitza els tractaments de dades citats, fonamentats en una missió d’interès públic i en un obligació legal que té conferida en exercici de  les seves competències.
 
Podeu consultar la Informació bàsica sobre protecció de dades de l’Ajuntament de Sant Joan Despí a l'apartat denominat Protecció de Dades- Nou reglament així com a la Política de privadesa de la nostra pàgina web www.sjdespi.cat
 
En el cas que hi estigueu en desacord, podeu donar-vos de baixa per correu electrònic a ajuntament@sjdespi.net. Per a qualsevol qüestió relacionada al respecte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a ajuntament@sjdespi.net o bé al telèfon 93 480 60 00 de dilluns a divendres en horari  de 9 a 14.00 h.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   
Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Teatres Despí

© 2019 Teatres Despí
C/ Major 69 - Sant Joan Despí (Barcelona)  -   CIF P0821600D  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS